W1siziisijiwmtgvmtevmjmvmtqvmdevmzevmza2l1nlyxjjac1hbmqtumvjcnvpdg1lbnqgqw1zdgvyzgftlmpwzyjdlfsiccisinrodw1iiiwimjawmhgzntbcdtawm2mixv0

Werving & Selectie

Frazer Jones, opgericht in 1996, is een van de ’s werelds meest onderscheidende Human Resources recruitment merken met kantoren in London, Amsterdam, Düsseldorf, Frankfurt, Milan, Dubai, Hong Kong, Singapore, Melbourne, Sydney en New York. We werven in het gehele HR spectrum waaronder HR Generalisten, Learning & Development, Talent, OD, Recruitment, Employee/Industrial Relations, HR systems, Change en Reward.


We leveren zowel totaalproject als prestatiegerichte diensten voor onze opdrachtgevers, afhankelijk van de aard van de vraag en de senioriteit van de gevraagde positie. We kunnen met trots zeggen dat we altijd maatwerk kunnen leveren dat aansluit bij de behoefte van de klant. En dan met name wanneer het gaat over gevoelige vraagstukken, unieke eigenschappen van de kandidaat, marktinzichten en benchmark kennis. Daar maken we met Frazer Jones echt het verschil.


W1siziisijiwmtgvmdmvmjkvmtuvmdqvmjmvodawl091cibtdg9yesbwywdlic0gb3vyigj1c2luzxnzic0gzgl2zxjzaxr5igjvec1mai5qcgcixsxbinailcj0ahvtyiisijiwmdb4njawxhuwmdnjil1d

Diversiteit als kracht van Frazer Jones

Omdat we continu bezig zijn met het creëren van een cultuur waarin begrip en interne betrokkenheid centraal staan is diversiteit natuurlijk een onmisbare kracht geworden in onze praktijk. Doordat we medewerkers hebben met zeer diverse achtergronden kunnen we een meer innovatieve en persoonlijk aansluitende service leveren voor onze opdrachtgevers. En dat maakt ons uniek. 

Ons diversiteits - en betrokkenheidsprogramma is simpel maar effectief: voor ons gaat het erom dat we het juiste ding doen en dat we een werkklimaat creëren waarin we allemaal gelijke kansen hebben. Dit komt ook terug in een van onze kernwaardes: authenticiteit. We streven naar een open, divers en betrokken werkklimaat waarin iedereen een stem heeft en volledig zichzelf kan zijn op het werk. 

Sociale mobiliteit is binnen dit thema dan ook een belangrijk speerpunt. We zien een duidelijk groeiende noodzaak voor meer diversiteit in ons team. Dit vraagt om een andere benadering dan vroeger het geval was.

Daarin hebben we onder andere gekeken naar bepaalde startvoorwaarden voor nieuwe medewerkers. Daarbij hebben we de focus meer gelegd op praktijkervaring dan opleiding. Dat zorgt voor een meer gelijkwaardig speelveld voor kandidaten, maar we kunnen daarmee natuurlijk ook uit een veel grotere vijver van talent vissen.  

Diversiteit is niet alleen voor ons, maar ook voor onze opdrachtgevers een belangrijk onderwerp. We zien dat veel bedrijven op dezelfde weg zijn om een beter, meer divers werkklimaat te creëren voor de werknemers. Aangezien het zowel bij ons als bij opdrachtgevers speelt is het voor Frazer Jones een belangrijk speerpunt om in 2018 meer het gesprek over de diversiteit aan te gaan met elkaar. Hier kunnen we allemaal wat van leren!