W1siziisijiwmtgvmtevmjkvmtqvnduvntavotm5l3nvy2lhbc1wdxjwb3nllmpwzyjdlfsiccisinrodw1iiiwimjawmhgzntbcdtawm2mixv0

Sociale Programma 

This text will be the content shown on the main 'Social Purpose' page

W1siziisijiwmtgvmdqvmjyvmtmvntavmjuvodiwl0zklxnvy2lhbc1wdxjwb3nllxbhz2utdg9wlwxlznqtym94lmpwzyjdlfsiccisinrodw1iiiwinjawedq1mfx1mdazyyjdxq

Ons sociale programma is een belangrijk onderdeel van de fundering van Frazer Jones en is dan ook sterk verweven met de bedrijfsfilosofie. Daarmee komt het terug in het handelen van onze werknemers, maar ook bij het leveren van diensten in de bredere gemeenschap. Ons wereldwijde programma wordt op een lokale manier uitgerold, waar alle ervaringen van de internationale kantoren worden gedeeld met ondersteuning van de lokale gemeenschappen, initiatieven en goede doelen. Zo wordt ons team nog meer betrokken en kunnen we toegevoegde waarde leveren in de gemeenschappen die we bedienen. We kijken ernaar uit om het programma de komende maanden verder te ontwikkelen.

Crazy 5 in 5 dagen

In maart 2018 heeft The SR Group weer deelgenomen aan de zogenaamde “Crazy Challenge”. In deze challenge worden er 5 halve marathons gelopen in 5 dagen over de hele wereld om geld in te zamelen voor sportontwikkeling en Anthony Nolan. Dit was de tweede keer dat we mee hebben gedaan. In maart 2016 deden we met meer dan 100 van onze mensen mee en hebben we meer dan 20.000 GBP ingezameld voor sportontwikkeling en Shooting Star Chase. Dit jaar hadden we nog meer deelnemers en velen daarvan hadden nooit eerder hardgelopen. Het was een wereldwijd evenement aangezien ook onze collega’s uit New York, Düsseldorf, Frankfurt, Milan, Dubai, Hong Kong, Singapore en Sydney mee hebben gedaan. Daarnaast deden er ook nog “Crazy Friends” mee bestaande uit een team van 15 hardlopers van het advocatenkantoor Stephenson Harwoord, een team van RPC, Hogan Lovells, Freshfields, Rocket Network, Helaba, Mayer Brown, Invest Industrial, Freud Communications en Anthony Nolan.

W1siziisijiwmtgvmdqvmjyvmtmvntavndqvmzk1l1nvy2lhbcbqdxjwb3nlieftcya1igluiduuanbnil0swyjwiiwidgh1bwiilcixmdawedu1mfx1mdazyyjdxq

Octobeard

In 2017 heeft een groep mannen van verschillende kantoren wereldwijd een baard laten staan gedurende de maand oktober om geld in te zamelen voor Shooting Star Chase. Voor sommigen was dit gelijk een mooie kickstart voor Movember!

W1siziisijiwmtgvmdqvmjyvmtmvntevmdyvmja2l09jdg9iymvhcmqgbwfpbibwawmuanbnil0swyjwiiwidgh1bwiilcixmdawedu1mfx1mdazyyjdxq
Blank

Meer weten? 

Neem het contact met ons op voor meer informatie over ons sociale doelen programma.