W1siziisijiwmjavmdevmtyvmtyvmzgvndcvmzczl2jhbm5lci5qcgcixsxbinailcj0ahvtyiisijiwmdb4mzuwxhuwmdnjil1d

Ons verhaal

Frazer Jones

Frazer Jones heeft ruim 21 jaar ervaring en is daarmee uitgegroeid tot een van de wereldwijd leidende HR-recruitment bedrijven. Onze opdrachtgevers lopen uiteen van wereldwijde organisaties die gespecialiseerd zijn in bankzaken, juridische zaken, consumentengoederen en technologie tot start-ups en het MKB. Wat ons uniek maakt, is dat we zowel lokaal als internationaal kunnen werven met onze 11 kantoren. Zodoende hebben we vaak het talent wat u zoekt al gevonden, waar deze zich dan ook bevindt.


Elke positie is voor ons belangrijk en we streven naar maatwerkoplossingen waarbij zowel de kandidaten als de opdrachtgevers met het hoogste serviceniveau worden geholpen. Bij alles wat we doen handelen we vanuit onze kernwaarden, met veel expertise op het gebied van HR en een enorm netwerk. We profileren onszelf als een lokale speler in de markt, maar dan met wereldwijde slagkracht. En dat maakt ons anders dan alle anderen.


Wereldwijd bereik

Frazer Jones is actief voor een zeer uiteenlopende groep opdrachtgevers over de hele wereld. We hebben een wereldwijd netwerk van 11 kantoren in London, Düsseldorf, Frankfurt, Amsterdam, Milan, Dubai, Hong Kong, Singapore, Sydney, Melbourne en New York.

Met ons internationale karakter kunnen we ons onderscheiden omdat we op deze manier kunnen werken vanuit een groot, internationaal netwerk vol talent. Maar dit doen we wel met veel lokale kennis en regionale inzichten in de markt. De samenwerking tussen onze kantoren is een belangrijk onderdeel van wat we doen en hoe we werken. Het delen van bronnen, kennis en interne partnerships is typerend voor de manier waarop we onze opdrachtgevers helpen.

W1siziisijiwmtkvmdmvmjcvmtuvndkvmjivodevrkogdgltzwxpbmuuanbnil0swyjwiiwidgh1bwiilcixmdawedy1mfx1mdazyyjdxq
W1siziisijiwmtgvmdqvmjyvmtmvntmvmjyvnzyvzmotb3vylxn0b3j5lxbhz2utb3vylwj1c2luzxnzlwltywdllmpwzyjdlfsiccisinrodw1iiiwimjawmhg3mdbcdtawm2mixv0

Our Business

 • W1siziisijiwmtgvmdqvmjyvmtmvntmvmzgvndqwl091cibtdg9yesbwywdlic0gb3vyigj1c2luzxnzic0gcgfydc1vzi10agutc3itz3jvdxagym94lwzqlmpwzyjdlfsiccisinrodw1iiiwindawedcwmfx1mdazyyjdxq

  We zijn onderdeel van The SR Group

 • W1siziisijiwmtgvmdqvmjyvmtmvntmvntuvnjm2l091cibtdg9yesbwywdlic0gb3vyigj1c2luzxnzic0gy2fyzwvycybib3gtzmouanbnil0swyjwiiwidgh1bwiilci0mdb4nzawxhuwmdnjil1d

  Werken bij ons

 • W1siziisijiwmtgvmdqvmjyvmtmvntqvmdivnzkzl091cibtdg9yesbwywdlic0gb3vyigj1c2luzxnzic0gzgl2zxjzaxr5igjvec1mai5qcgcixsxbinailcj0ahvtyiisijqwmhg3mdbcdtawm2mixv0

  Diversiteit & Betrokkenheid

 • W1siziisijiwmtgvmdqvmjyvmtmvntqvmtgvndgzl0nyyxp5ns1pdxitu3rvcnkuanbnil0swyjwiiwidgh1bwiilci0mdb4nzawxhuwmdnjil1d

  Steunen van goede doelen

 • Frazer Jones is een onderdeel van The SR Group, die weer bestaat uit zes specialistische werving en selectie afdelingen.

  The SR Group opereert vanuit 11 kantoren wereldwijd in samenwerking met een flink aantal multinational bedrijven, partners en internationale investeringsmaatschappijen.

  We zijn trots dat we zowel zijn verkozen in de top 10 voor meest sociaal betrokken bedrijf van het jaar van op Linked In als voor de Sunday Times International Track 200! 


  Bezoek de SRG website

 • Als onderdeel van The SR Group zijn we altijd geïnteresseerd om met recruitment consultants, managers en senior specialisten in contact te komen. Het werken bij The SR Group zal ervoor zorgen dat je je omringt met talentvolle en betrokken mensen. Kortom, een boost voor je carrière!

  We ontwikkelen onze propositie als aantrekkelijke werkgever in onze sector continu, zodoende trekken we de beste talenten aan. We zijn dan ook trotse winnaar van diverse Recruiting Investing in Talents awards! 


  Bezoek onze carriérewebsite

 • Frazer Jones erkent dat authentieke, diverse recruitment start van binnenuit – het zijn onze consultants die ons in staat stellen verschillende kandidaten aan te trekken en effectief te vertegenwoordigen.

  Onze strategie voor diversiteit en betrokkenheid heeft een focus op interne training, beleid en ervaring – als we onszelf goed leren kennen, bewust worden van onze onbewuste voordelen en onszelf constant uitdagen, dan waarderen en begrijpen we uiteindelijk onze kandidaten ook buiten hun profiel om.

  We begrijpen dat we een cruciale rol spelen bij het verbeteren van de het recruitmentproces, in het groeien naar een geloofwaardige wervingspartner voor onze opdrachtgevers en in ruil daarvoor ondersteunen wij hen bij hun eigen strategie voor diversiteit en betrokkenheid. 

 • We zijn erg gepassioneerd bezig met het steunen van goede doelen met diverse activiteiten om geld op te halen. Ons goede doel van dit jaar is Anthony Nolan. In andere jaren hebben we deelgenomen aan verschillende wereldwijde liefdadigheidsactiviteiten zoals de Crazy 5 in Five, Movember, Octobeard en taartverkoop acties op kantoor. 


  Lees meer