W1siziisimnvbxbpbgvkx3rozw1lx2fzc2v0cy9gcmf6zxigsm9uzxmvanbnl2jhbm5lci1kzwzhdwx0lmpwzyjdxq

Digital NOW

Digital NOW

Michael Illert Bedrijfsnieuws

Op 3 april 2020 gaf Frazer Jones in samenwerking met Lydia Milders (arbeidsrechtadvocaat bij Palthe Oberman in Amsterdam) een Webinar over het recente overbruggingsfonds van de overheid vanwege de Covid-19 crisis in Nederland. Deze tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor werkgelegenheid, NOW genoemd is bedoeld voor het ondersteunen van ondernemers en werkgevers met personeel in deze uitdagende tijden. Lydia geeft uitleg hierover en geeft antwoord op vele vragen. Enkele voorbeelden: Is het toegestaan werknemers te vragen vakantiedagen op te nemen? Wat zijn de percentages die de overheid vergoed? Hoe bereken je of je in aanmerking komt voor deze maatregel?