W1siziisijiwmtgvmtevmjcvmtuvmdevmdmvmte1l09mzmljzs5qcgcixsxbinailcj0ahvtyiisijiwmdb4mzuwiyjdxq

Nieuwe divisie Beloningen over de BeNeLux

Nieuwe divisie Beloningen over de BeNeLux

Michael Illert Bedrijfsnieuws

Meer dan een decennium geleden lanceerde Frazer Jones een Reward-divisie binnen haar wereldwijde HR-zoek- en wervingspraktijk in Londen. Terwijl ik in het Groot-Brittannië woonde en werkte, had ik het genoegen om dit uitzonderlijke team te leiden. Het team staat bekend om zijn vermogen om klanten te helpen bij het veiligstellen van marktleidende Heads of Reward- en compensatieprofessionals op alle niveaus.

Samen met Brad Law, die nu de Partner is van onze Amerikaanse activiteiten, hebben we ons gericht op executive search voor functies zoals Head of Compensation & Benefits over het hele Europese vasteland. Vanuit ons hoofdkantoor in Londen hebben we met succes talloze opdrachten uitgevoerd voor klanten zoals Amazon, SGS, Teva, TetraPac en vele anderen over het hele continent.

Onze rekruteringsconsulenten zijn vertrouwde adviseurs van ons netwerk senior HR-professionals en daarom zijn we het best geplaatst om zich te specialiseren in Reward, aangezien deze specialisten doorgaans rapporteren aan het hoofd van HR. In 2017 hebben we ons kantoor in Amsterdam geopend om ons leveringsmodel in Nederland, België en Luxemburg (BeNeLux) te versterken. We hebben met succes vele Heads of HR, Talent, Learning en Talent Acquisition-rollen afgerond en ook een groot aantal Reward-rollen vervuld. De Compensation & Benefits-rollen die we sinds onze introductie hebben afgehandeld, zijn voornamelijk binnen financiële diensten, maar ook in andere industriële sectoren. Deze rollen hebben betrekking op de hele Reward-functie inclusief Benefits Management. Uiteraard hebben ook de rollen van compensatiespecialisten een grote rol gespeeld. We hebben ook behoorlijk wat ervaring opgedaan in de benoeming van vergoedingsregelingen en hebben met succes ook leiders geplaatst in adviesrollen voor Human Capital.

Na het succes van onze Reward-divisie in Londen en het werk aan de andere kant van de BeNeLux, zijn we er trots op dat we onze Reward & HRIS-specialisatiedivisie ook hier in Amsterdam hebben geïntroduceerd vanaf september 2018. Bij mijn weten zijn er erg veel executive search-bureaus in Europa die een vergelijkbaar aanbod hebben.

Als u advies wilt over de Belonings-, HRIS- of Payroll-markt via de BeNeLux, kunt u te allen tijde contact opnemen met Michael Illert.