W1siziisijiwmtgvmtevmjkvmtqvnduvmzqvodkvtmv0d29ya2luzy5qcgcixsxbinailcj0ahvtyiisijiwmdb4mzuwxhuwmdnjil1d

Netwerken

W1siziisijiwmtgvmtevmjkvmtqvnduvmzyvndy2l05ldhdvcmtpbmctnjawedq1mc5qcgcixsxbinailcj0ahvtyiisijywmhg0ntbcdtawm2mixv0

We zijn altijd bezig met het verbinden van mensen die werken in HR en specialistische functies, zoals payroll en HRIS. Dit doen we onder andere door het organiseren van evenementen zoals HR Director Circles gedurende het hele jaar in Amsterdam om zo te stimuleren dat er onderling ervaringen en expertise gedeeld kunnen worden. Sprekers op deze evenementen bestonden o.a. uit experts die toonaangevende posities bekleden bij AKD, ING en OrangeTrail.

We willen altijd sprekers van topniveau hebben met veel ervaring en kennis over specifieke vraagstukken die spelen in de markt. Het doel is dat alle aanwezigen niet alleen luisteren, maar ook met elkaar het gesprek aan kunnen gaan. Deze evenementen worden ook uitgezonden via een livestream voor ons wereldwijde publiek, zodat ook zij vragen in kunnen sturen en mee kunnen praten over het onderwerp.

We zijn gepassioneerd over toekomstige HR-toppers en organiseren daarom ook gratis leerzame workshops over actuele onderwerpen en trends.

GDPR Workshop

Bij Frazer Jones werken we graag samen met andere bedrijven, in dit specifieke geval met een advocatenkantoor genaamd AKD. Een van de advocaten van AKD gaf een workshop omtrent de GDPR en wat we zouden moeten weten en doen als HR-professional met dit thema.

W1siziisijiwmtgvmdqvmjyvmtmvndmvmdkvnzavtmv0d29ya2luzyatiedeufigv29ya3nob3auanbnil0swyjwiiwidgh1bwiilcixmdawedu1mfx1mdazyyjdxq

Werknemersbetrokkenheid

Frazer Jones Amsterdam organiseerde een evenement rondom het thema ‘werknemersbetrokkenheid’ en daar werd onder andere bekeken hoe Chatbots een rol kunnen spelen in de revolutie van het luisteren en spreken met werknemers. We waren erg blij Mandy Chooi wederom te verwelkomen, wie ons geïntroduceerd heeft aan Phil Kropp van OrangeTrail. Phil presenteerde een demo Bot die gefocust was op een nieuwe manier om MOS (Massive Online Surveys) tegen te gaan en die met medewerkers de interactie aan kon gaan. Ook dit event hebben we gelukkig wereldwijd kunnen uitzenden via onze livestream.

W1siziisijiwmtgvmdqvmjyvmtmvndmvmtgvmzi2l05ldhdvcmtpbmcglsbhrfbsifdvcmtzag9wlmpwzyjdlfsiccisinrodw1iiiwimtawmhg1ntbcdtawm2mixv0

HR Directors’ Circle 

In samenwerking met IDEXX Laboratories hebben we wederom een HR Directors’ Circle evenement kunnen organiseren. Dit keer met het thema: “Moet HR de leiding nemen op het vlak van innovatie?”. We waren erg blij dat Mandy Chooi (voorheen globaal directeur strategie & innovatie voor de HR-afdeling van ING Bank) kwam spreken over de veranderingen in het HR-landschap met de komst van kunstmatige intelligentie. Ze heeft daarnaast ook gesproken over de noodzaak voor HR om niet enkel begeleider te zijn gedurende verandering, maar juist de initiatiefnemer. Met haar unieke ervaringen bij de ING kon ze goed laten zien wat wel heeft gewerkt en wat er nog moet gebeuren om dergelijke programma’s te verbeteren.

W1siziisijiwmtgvmdqvmjyvmtmvndmvmjuvote1l05ldhdvcmtpbmcglsbiukqgqw1zic0gsu5hlmpwzyjdlfsiccisinrodw1iiiwimtawmhg1ntbcdtawm2mixv0