Meet the Frazer Jones Benelux team

Onze consultants

Over mij
In het afgelopen decennium stond mijn carrière voornamelijk in het teken van recruitment. Het grootste deel van mijn professionele leven heb ik gewerkt bij een wereldwijd beursgenoteerd werving en selectiespeler. Na een aantal succesvolle jaren als consultant ben ik verder gegaan in een managementfunctie waarbij ik leiding gaf aan drie teams gericht op permanente en tijdelijke werving binnen verschillende sectoren.

Ervaring
Ik gebruik mijn bestaande netwerk, kennis en ervaring om een ​​solide structuur en een interessant portfolio van klanten en kandidaten op te zetten. Ik heb vele jaren ervaring met middelgrote tot grote nationale en internationale bedrijven waar ik kandidaten heb geplaatst die werken op permanente, interim en tijdelijke basis.

Binnen Frazer Jones ben ik verantwoordelijk voor de interim / temp-kant van het bedrijf in de BeNeLux en ik leid het Frazer Jones Future Talent-team.

Sterke punten
Ik heb ruime ervaring met werving op alle niveaus waardoor ik een geschikte zakenpartner ben. Mijn netwerk onder HR Professionals is gedurende vele jaren opgebouwd en ik ben in staat kwaliteit binnen een goed tijdsbestek te leveren

Persoonlijke interesses
Ik hou van reizen en veel nieuwe culturen ontdekken. Mijn vriendin en ik brengen veel tijd door in de bioscoop en samen met onze mopshond houden we van lange wandelingen door Amsterdam.