Meet the Frazer Jones Benelux team

Onze consultants

W1siziisijiwmtgvmdcvmjmvmtavmtuvmzavmtcxl01py2hhzwwtswxszxj0lxdlynnpdguuanbnil0swyjwiiwidgh1bwiilciyntb4mjuwxhuwmdnjil1d

Michael Illert

Partner, Continental Europe

E: michaelillert@frazerjones.com

T: +31 20 888 6201

Over:
Vanuit ons kantoor in Amsterdam ben ik strategisch verantwoordelijk en kunnen we goed de Europese markt bedienen. Voordat ik de switch heb gemaakt naar werving en selectie/recruitment ben ik mijn carrière begonnen in Human Resources. Ik was manager van HR en ontwikkeling, voordat ik HR-consultant werd. Hier leverde ik diverse HR-consultancy diensten, zowel voor opdrachtgevers als voor intern gebruik. Tegenwoordig gebruik ik mijn kennis, netwerk en ervaring in de werving en selectie/recruitment van directierollen met een focus op topfuncties in Human Resources.

Ervaring:
Ik heb zelf wereldwijd verschillende posities mogen invullen. Dat gaat van Europese en wereldwijde HR-directeuren tot aan business partners of P&O posities op directieniveau. Daarmee heb ik een netwerk van wereldwijde experts op directieniveau opgebouwd in Engeland, West - en Oost-Europa en verspreid over Amerika in allerlei sectoren. Bijvoorbeeld financiële – en zakelijke dienstverlening, olie en gassector, farmaceutische industrie en de chemische – en maakindustrie.

Kracht:
Het feit dat mijn carrière begonnen is in de HR is tot op de dag van vandaag nog steeds een groot voordeel om te begrijpen wat mijn opdrachtgevers precies willen. Mijn focus en kwaliteit ligt met name op het wereldwijde senior directieniveau en de ontwikkeling van het Human Capital.

Persoonlijke interesses:
Ik spendeer mijn tijd graag met mijn partner en onze geliefde zonen, maar daarnaast ben ik zelf ook nog een groot kind af en toe. Ik houd namelijk van praktisch alles wat op afstand bestuurbaar is, bij voorkeur drones en RF helikopters. Verder verdiep ik me graag in sociale mobiliteit en coach ik een aantal studenten uit liefdadigheid.

Blog