Meet the Frazer Jones Benelux team

Onze consultants

Over:
Binnen het geweldige team van Frazer Jones in Amsterdam ben ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling en verdere groei van de business in de BeNeLux.

Ervaring:
Ik adviseer en ondersteun mijn klanten (inclusief internationale, private equity, scale-ups en familie ondernemingen) in een breed scala van sectoren om te helpen bij hun strategische recruitment vereisten. Mijn focus en expertise is in het vinden van het juiste talent voor een specifieke uitdaging.

Ik ben sinds 1997 werkzaam in recruitment en heb jarenlange ervaring bij vooraanstaande internationale executive search bedrijven, voor diverse (eindverantwoordelijke) rollen. Mijn expertisegebieden zijn business & HR-strategie, executive search, talent- en leiderschapsontwikkeling.

Sterke punten:
Een groot voordeel is dat ik mijn loopbaan ben gestart binnen recruitment. Dit heeft mij veel kennis en inzichten opgeleverd over de dynamiek binnen verschillende bedrijfstakken en ondernemingen. Mijn primaire focus ligt op senior en executive HR-leiderschapsrollen.

Persoonlijke interesses:
Ik vind het heerlijk tijd door te brengen met mijn familie en hond, op de stranden van Vlieland of Sainte-Maxime. Ik speel graag tennis, dineer met vrienden en luister naar mijn favoriete DJ Ferry Maat. Ik heb een grote interesse in art house films en theaterbezoeken. Als oprichter en actief lid van een Rotary-chapter, word ik graag betrokken bij verschillende liefdadigheidsinitiatieven.