Meet the Frazer Jones Benelux team

Onze consultants

Als Consultant bij Frazer Jones specialiseer ik me in het werven van HR-professionals van junior- tot management level en ben ik onderdeel van het Future Talent team. Vanuit ons kantoor in Amsterdam richt ik me op opdrachten in de Benelux regio.

Na een master in European Public Health van de Universiteit van Maastricht behaald te hebben, begon ik mijn carrière in de gezondheidszorg, waar ik in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis werkte. Hier was ik betrokken bij kwaliteits- en veiligheidsaudits en beleidsmatige projecten.

Vervolgens werkte ik bij een Executive Search kantoor als Research Consultant en was ik werkzaam in de publieke en private dienstverlening. Bij Frazer Jones specialiseer ik me in rollen binnen het vak Human Resources in de Benelux-regio en ben ik werkzaam in alle sectoren.

Omdat ik in verschillende sectoren heb gewerkt, heb ik ervaring opgedaan in een diverse gebieden. Met mijn persoonlijke en betrokken aanpak help ik HR-professionals verder met hun loopbaan. Ik luister aandachtig naar de behoeften van mijn opdrachtgevers en kandidaten en probeer aan hun behoeften te voldoen met een sterke focus op persoonlijke & culturele fit.

Buiten mijn werk houd ik ervan om te reizen en nieuwe interessante plaatsen over de hele wereld te ontdekken. Ook houd ik van sporten en ben ik net met kickboksen gestart! Daarnaast heb ik een grote interesse in het organiseren van netwerk- en sociale evenementen voor de alumni leden van mijn Universiteit. Ik heb een druk sociaal leven in Amsterdam en ga graag naar festivals of onderneem andere activiteiten met mijn vrienden.