Meet the Frazer Jones Benelux team

Onze consultants

Over mij
Ik kwam in contact met Frazer Jones via mijn vorige baan, waar ik hen benaderde als een potentiële klant. Na een aangename ontmoeting en follow-up kwamen we weer in contact toen ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging. Ik ben nu werkzaam als Associate Consultant op het kantoor in Amsterdam en richt me op de interim-markt voor personeel van de BeNeLux.

Ervaring
Na mijn studie Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam heb ik verschillende salesfuncties vervuld binnen business development. Met mijn ervaring heb ik geleerd echt naar de klant te luisteren en me te concentreren op het vinden van de juiste oplossing op basis van hun vereisten. Dit zijn vaardigheden die ik zal gebruiken om de best mogelijke matches binnen recruitment te vinden.

Sterke punten
Ik ben een optimist en je zult mij zelden zien zonder glimlach op mijn gezicht. Ik vind het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en houd ervan om humor in een gesprek te brengen.

Persoonlijke interesses
Ik speel al meer dan 10 jaar in een voetbalteam met mijn middelbare schoolvrienden, wat een geweldige manier is om contact te behouden en fit te blijven. Ik probeer elk jaar naar een nieuwe bestemming te reizen, voornamelijk gericht op plaatsen met geweldige duikplekken. Verder hou ik van koken, naar de bioscoop gaan en een drankje drinken met vrienden.