Meet the Frazer Jones Benelux team

Onze consultants

Over:

Binnen Frazer Jones ben ik als onderdeel van het Future Talent team gespecialiseerd in het werven van HR professionals variërend van junior tot managementniveau. Vanuit ons kantoor in Amsterdam  focus ik mij op opdrachten verspreid over de gehele BeNeLux.

Ervaring:

Na mijn bachelorsdiploma in Geografie aan de Universiteit van Northumbria behaald te hebben, besloot ik mijn carrière in sales te beginnen. Hierbinnen heb ik de afgelopen jaren uitgebreide ervaring opgedaan met o.a. een focus op business development en recruitment. Gedurende deze periode heb ik gewerkt voor een mediabedrijf, een commerciële aanbesteder en een beursgenoteerde speler in de recruitment industrie.

Mijn recruitmentcarrière in de afgelopen 4 jaar bestond uit werken binnen de industriële en FMCG-productiesector in UK, evenals het werken aan grootschalige wervingsprojecten en campagnes en het ontwikkelen van belangrijke externe klantrelaties met leveranciers en managed service providers.

Sterke punten:

Mijn werkervaring heeft me geleerd uitdagingen aan te gaan en er zo voor te zorgen dat wij als bedrijf het sterkste naar buiten kunnen treden met tegelijkertijd een focus op het onderhouden van relaties, en het opbouwen van netwerken door middel van business development. Daarnaast word ik geprezen om mijn uitstekende communicatie- en interpersoonlijke vaardigheden.