W1siziisijiwmjavmdyvmtivmtavndavntyvodm2l1vudgl0bgvkltiuanbnil0swyjwiiwidgh1bwiilciymdawedm1mcmixv0

Black Lives Matter.

Black Lives Matter.

The SR Group Company News

The SR Group staat achter de internationale beweging Black Lives Matter die zich inzet voor een onmiskenbare waarheid. 

We hebben tijd besteed aan luisteren, leren en nadenken over hoe we ons personeel, leiderschap, klanten en de gemeenschap beter kunnen voorzien van kennis om vooroordelen te begrijpen en deze ook durven te benoemen. Het is aan ons allemaal om meer te doen om de systematische structuren te ontmantelen die gelijkheid voor mensen van alle achtergronden belemmeren. 

We realiseren ons dat enkel een verklaring dit niet zinvol kan bewerkstelligen, maar de eerste stap richting verandering is het erkennen van de noodzaak van verandering. 

Meer dan ooit zijn we dankbaar om in zoveel verschillende sectoren met professionals te werken die elk op hun eigen manier veranderingen doorvoeren die we in de wereld moeten zien. Door nauw samen te werken met onze klanten zijn we in staat deze veranderingen ten goede te beïnvloeden. 

Diversiteit en inclusie is belangrijk voor ons, maar we weten dat we meer kunnen doen. We erkennen onze verantwoordelijkheid als recruitment professionals om positieve verandering te beïnvloeden in de richting naar meer gelijkheid.

Een van de belangrijkste organisatorische waarden waar we voor staan is ‘authenticiteit’ en daarom is het voor ons als bedrijf belangrijk om onze tekortkomingen en verantwoordelijkheden te erkennen en het verlangen naar verandering te vertalen in bruikbare en impactvolle doelen. 

We denken na over wat dit praktisch voor ons betekent, zowel als bedrijf en als werkgever. Dit omvat niet alleen hoe we in contact staan met onze klanten, kandidaten, werknemers en leveranciers maar ook hoe zij dit contact met ons ervaren. We overleggen nu met onze medewerkers om te bepalen hoe we verandering beïnvloeden en hoe we het kunnen verbeteren.